Epänormaali määrä loukkaantumisia Englannin Valioliigakaudella

Monet valmentajat valittavat loukkaantuneiden määrän kasvusta tauon jälkeen maajoukkueiden otteluissa. Englannin Valioliiga on tässä suhteessa yksin, koska tästä mestaruudesta erityisesti monet pelaajat lähtevät maajoukkueisiin. Marraskuun 2023 lopussa loukkaantumisten määrä ylitti 196 tapausta, mikä on noin 15 prosenttia enemmän kuin viime vuonna. Valmentajat pohtivat, ketä veikata, ja fanit ovat nyt kiinnostuneempia vedonlyönti, koska voit saada mielenkiintoisia kertoimia itsellesi.

Asiantuntijat huomauttavat, että tilasto on huonontunut äärimmäisen vaikean viime kauden takia, kun pelaajat uupuivat MM-kisojen loppuvaiheessa. Pelaajilla ei ole JUURI lepoa jäljellä, he joutuvat pakottamaan toipumaan, mikä vaikuttaa loukkaantumisiin. Tärkeiden pelaajien poissaoloista kärsivät eniten Newcastle ja Manchester United, joissa loukkaantumisten määrä kaudessa kussakin on noussut 14: ään. Kun otetaan huomioon jäljellä olevien kierrosten määrä, on järkevää odottaa uusia pelaajia ja vakavampia loukkaantumisia. Ne, jotka haluavat lyödä vedon, hyötyvät tästä vain. Syy on yksinkertainen – ulkopuoliset voivat tarttua jättiläisiin paljon useammin.

Mitkä ovat yleisimmät vammat?

Englannin liiga on tunnettu voimatyylistään, jatkuvasta kamppailusta ja nivelistä, mutta vammojen analysointi osoittaa, että useimmiten jalkapalloilijat kärsivät reiden takareiden repeämästä. Tämä kertoo huonosta valmistautumisesta tai lämmittelystä ennen otteluita sekä ajasta palautumiseen edellisistä otteluista. Juuri maajoukkueiden otteluiden jälkeen, kun kärkijoukkueet ovat väsyneitä, voit napata edullisia kertoimia Vivatbet ja tehdä hyvää rahaa. Muista suosituista loukkaantumisista kannattaa mainita seuraavat:

  1. Polvivammat ovat toiseksi yleisimpiä reiden takaosan vammojen jälkeen.
  2. Seuraavina tulevat jalkaterän, akillesjänteen, nivusiin ja reiteen kohdistuvat vammat.
  3. Olkapää- tai selkävaivat ovat harvinaisempia, samoin kuin päävammat, mikä on outoa, kun otetaan huomioon, että pystypainia rakastetaan.

Jos et voi vain katsella jalkapalloa ja haluat lämmittää tunteitasi urheiluvedonlyönnin kautta, vaihda Vivatbet, Rekisteröidy ja kokeile onneasi. Tarkkaile erityisesti kierroksia heti maaottelutauon jälkeen, kun kärkijoukkueet voivat peluuttaa muita kuin ydinpelaajia tai antaa peliaikaa niille, jotka eivät menneet maajoukkueisiin. Kaikki tämä vaikuttaa peliin, kun taulukon alemman puoliskon joukkueiden on helpompi asettaa Tappelu.